Vegán meggyes-mákos palacsinta (CM, TK)

2021.10.03

Az őszi estékhez egy kis egészséges recept

  • Palacsintatészta: 1 csésze teljesőrlésű búzaliszt, 1 csésze csapvíz, fél cs.sütőpor, 3 EK erithrit, só, 2 EK lenmagolaj, majd kókuszzsír a serpenyőhöz
    A fenti hozzávalókat összekavarjuk, kb. 15 percig hagyjuk állni, majd kisütjük a felmelegített, kókuszzsírral kikent palancsintasütőben.
  • Töltelék: darált mák, kókusztej, amennyi ellepi a mákot,2-3 EK eritrit, 1 EK citromlé, csipetnyi fahéj, 2 maréknyi magozott meggy -> forraljuk, és kész is, palacsintára kenjük. 

Dr. Baranyai Gerda- Egészséges életmód
Minden jog fenntartva 2017
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el