CsirkeVadas

2018.02.11

Könnyedebb az eredetinél mindenféle szempontból! :)

Vadas alapporra se lesz szükség

Hozzávalók:

  • Közepes fej vöröshagyma
  • 3-4 EK olivaolaj
  • 4 db. répa
  • 125 g natúr joghurt
  • 1,5 EK mustár
  • Só,bors, paprikapor
  • 1 kg csirkemellfilé, felkockázva
  • Sz.e. folyékony édesítőszer, ha nem lenne elég édes:)

  

   Az olajon a felszeletelt hagymát üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a megpucolt, apróra vágott répákat. Ezek után mehetnek bele a folyékony hozzávalók. (Ha nem lepi el a répákat teljesen, egy kis víz mehet bele). - Közben párhuzamosan főhet a csirkemell külön,  sós vízben-

      Miután a répák már puhára főttek, botmixerrel pépesítjük, majd beletesszük a megfőtt csirkemellet. Én még gombát is tettem bele, így még különlegesebb lett az íze. Teljes kiőrlésű spagettivel tálaltam. 

Dr. Baranyai Gerda- Egészséges életmód
Minden jog fenntartva 2017
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el