CsirkeVadas
2018.02.11
Könnyedebb az eredetinél mindenféle szempontból! :)
Vadas alapporra se lesz szükség
Hozzávalók:
- Közepes fej vöröshagyma
- 3-4 EK olivaolaj
- 4 db. répa
- 125 g natúr joghurt
- 1,5 EK mustár
- Só,bors, paprikapor
- 1 kg csirkemellfilé, felkockázva
- Sz.e. folyékony édesítőszer, ha nem lenne elég édes:)
Az olajon a felszeletelt hagymát üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a megpucolt, apróra vágott répákat. Ezek után mehetnek bele a folyékony hozzávalók. (Ha nem lepi el a répákat teljesen, egy kis víz mehet bele). - Közben párhuzamosan főhet a csirkemell külön, sós vízben-
Miután a répák már puhára főttek, botmixerrel pépesítjük, majd beletesszük a megfőtt csirkemellet. Én még gombát is tettem bele, így még különlegesebb lett az íze. Teljes kiőrlésű spagettivel tálaltam.
