Spenótos wrap csirkemellel - Gluténmentes
2017.11.18
A wrap
Hozzávalók:

Spenótos wrap
- 200 g spenótlevél
- 1 bögre csicseriborsó-liszt
- fél bögre kukoricaliszt
- 200 ml langyos víz
- 1 gerezd fokhagyma, só, bors
- 2-3 EK olivaolaj a sütéshez
Liszt csicseriborsóból házilag:
A borsót áztassuk be, legjobb egy éjszakára. Több vízzel öntsük fel, mint amennyivel ellepi. Másnap csepegtessük le, se daráljuk le. Kész is va200n! :)
Az átmosott spenótleveleket a vízzel turmixoljuk le, majd adjuk hozzá a többi hozzávalót. Serpenyőben addig süssük, míg a wrap lap szakadás nélkül megfordítható.
Gombás csirkemell:
- Kb. 1/4 felaprított hagymát olivaolajon üvegesre pirítunk, majd a felkockázott csirkemellet, gombát, ill. tetszés szerint egy kis csicseriborsót hozzáadunk. Sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítjük. Kis chilivel pikánsabbá varázsolhatjuk.
A wrap-et megtöljük a hússal, mehet bele még saláta,paradicsom...
+Tipp: fokhagymás-joghurtszósszal, vagy paradicsomszószal még szaftosabb és finomabb! :)
Jó étvágyat hozzá!