Spenótos wrap csirkemellel - Gluténmentes

2017.11.18

A wrap

Hozzávalók:

Spenótos wrap
Spenótos wrap
  • 200 g spenótlevél
  • 1 bögre csicseriborsó-liszt
  • fél bögre kukoricaliszt
  • 200 ml langyos víz
  • 1 gerezd fokhagyma, só, bors
  • 2-3 EK olivaolaj a sütéshez

Liszt csicseriborsóból házilag:

A borsót áztassuk be, legjobb egy éjszakára. Több vízzel öntsük fel, mint amennyivel ellepi. Másnap csepegtessük le, se daráljuk le. Kész is va200n! :)

Az átmosott spenótleveleket a vízzel turmixoljuk le, majd adjuk hozzá a többi hozzávalót. Serpenyőben addig süssük, míg a wrap lap szakadás nélkül megfordítható.


Gombás csirkemell:

  • Kb. 1/4 felaprított hagymát olivaolajon üvegesre pirítunk, majd a felkockázott csirkemellet, gombát, ill. tetszés szerint egy kis csicseriborsót hozzáadunk. Sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítjük. Kis chilivel pikánsabbá varázsolhatjuk.

A wrap-et megtöljük a hússal, mehet bele még saláta,paradicsom...

+Tipp:  fokhagymás-joghurtszósszal, vagy paradicsomszószal még szaftosabb és finomabb! :)


Jó étvágyat hozzá! 




Dr. Baranyai Gerda- Egészséges életmód
Minden jog fenntartva 2017
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el