Könnyű Raffaello-torta 

2020.02.21
Piskóta: a receptet lásd itt - annyi a különbség, hogy most fehér tésztát készítünk, a kakaó helyett kókuszreszeléket tegyünk!

Krém:
  • 10%-os főzőtejszín
  • 1 kis tasak habfixáló
  • 3 EK kókuszreszelék
  • 1 EK mandulatej
  • 1 EK citromlé
  • édesítő tetszés szerint

Konyhai robotgéppel a krém hozzávalóit összedolgozzuk. A főzőtejszín helyett választhatunk habtejszínt is, de főzőtejszínnel kevésbé zsíros,így energiaszegényebb.

A megsült, kihűlt piskótát kettévágjuk és megtöltjük a krémmel. Hűtőbe tesszük.
Jó étvágyat! :)
Dr. Baranyai Gerda- Egészséges életmód
Minden jog fenntartva 2017
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el