Cukor*- és lisztmentes 'tejszelet'

A piskóta receptjét lásd itt. Az arány ugyanez, csak most öt tojásból készítettem, s 3 EK erythritet adtam hozzá, közepes méretű tepsiben sütöttem. Érdemes a masszát kettészedni és külön megsütni. Azonban amennyiben elég ügyesek vagyunk, az egyben megsütött, viszonylag vékony piskótát el is vághatjuk. :)
Hozzávalók a krémhez:
- 250 g zsírszegény túró
- 250 g Mascarpone (light)
- 150 g 22%-os tejszín
- 100 g kókuszreszelék
A piskótát megsütjük, hagyjuk kihűlni. A robotgéppel összedolgozott krémet beletöltjük a tésztába.
Kész is! :)
Ha Pingvin tejszeletre vágyunk, akkor először csak a krém felét egyengessük el az első piskótalapra. Utána jön a csokis réteg, amit így készítettem el: 2 EK kókuszzsír, 2 EK zsírszegény kakaópor, 1 EK erythrit-> ezekett tűzhelyen megolvasztottam egy kiöntős serpenyőben, majd rácsepegtettem a krémre. (Ha túl sűrű, 1-2 TK vizet is hozzá lehet adni).
Jó étvágyat hozzá!!! :)
* Hozzáadott cukrot nem tartalmaz