Csokoládé házilag, egészségesen

2017.08.04

Hozzávalók:

  • holland kakaóvajas kakaópor (70g)
  • 1 EK folyékony édesítőszer
  • 15-20 g xilit (alacsony glikémiás index, energiatartalma -1/3-a a hagyományos cukornak)
  • 3-4 EK kókuszolaj (vigyázat, sok telített zsírsavat tartalmaz, csínjával! :))

A hozzávalókat gőz felett egy serpenyőben homogénre keverem, várom míg megolvad, majd szilikon formákba nyomkodva a hűtőben tárolom néhány óráig. Igazán finom étcsokoládé lesz belőle! 

Dr. Baranyai Gerda- Egészséges életmód
Minden jog fenntartva 2017
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el